Image
Image
Image

Egyéb információBEJELENTKEZÉS

Érkezés napján a szobákat 14.00 órától lehet elfoglalni. Korai érkezés előre egyeztetett időpontban/szobákban lehetséges, 6000 Ft/szoba ellenében.

DOHÁNYZÁS

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében a szálloda nemdohányzó létesítmény. Ennek értelmében a szálloda zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein tilos a dohányzás. A hivatkozott jogszabály betartására vonatkozó kötelességre felhívó jelzéseket a jogszabályban előírt területeken a szálloda elhelyezte. A vonatkozó szabályozás alapján dohányozni a külső kijelölt dohányzóhelyen lehetséges.

ELÉGEDETTSÉG MÉRÉSE

Köszönettel vesszük, ha a szobában található kérdőív kitöltésével segíti munkánkat. (A kérdőíveket a recepción található gyűjtőládába kérjük bedobni.)

Örömmel vesszük, ha megírják véleményüket a szálloda honlapján szereplő vendégkönyvbe.

ELUTAZÁS IDŐPONTJA

A szobákat az elutazás napján délelőtt 10:00 óráig kell elhagyni. Késői elutazásra is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben szobánként 8000 Ft díjat számolunk fel.

ÉTTEREM NYITVA TARTÁSA:

7:45 – 10:00
18:00 – 20:00

KIJELENTKEZÉS

A szobákat az elutazás napján 10:00 óráig kell elhagyni, de a strandon akár estig is lehet maradni. A szoba későbbi időpontban való elhagyásával kapcsolatban kérjük, forduljon a szálloda recepcióhoz. Későbbi távozáskor pótdíjat számolunk fel.

PROGRAMOK- LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

Információ a recepción kérhető.

ROVAROK

Vendégeink kényelmét szem előtt tartva szállodánk kiemelt figyelmet fordít a szúnyogok és pókok időszakos gyérítésére. A közvetlen vízparti környezet miatt, viszont ezeket a hívatlan vendégeket sajnos nem tudjuk teljes mértékben távol tartani. Így kérjük vendégeinket, hogy a nyári időszakban az esti órákban részesítsék előnyben a klíma használatát a szellőztetés helyett. A nyitva hagyott ablak, vagy erkély ajtó következtében a szobába kéretlenül érkező szúnyogok és pókok miatt reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

TALÁLT TÁRGYAK

Kérjük, érdeklődjön a recepción. Amennyiben tárgyat talál, kérjük, jelezze a recepción. A szálloda területén és a szállodai szobákban talált tárgyakat 3 hónapig őrizzük meg.

TELEFON

Recepció 1421, Külső porta: 1433

Mentők *104 (először a *gombot kell lenyomni, utána tárcsázható a szám)

Tűzoltók *105 (először a *gombot kell lenyomni, utána tárcsázható a szám)

Rendőrség *107 (először a *gombot kell lenyomni, utána tárcsázható a szám)

Külső hívásokra a recepción található telefonról díjszabás ellenében van lehetőség. Az ország és körzeti hívószámokat és a percdíjakat a recepción megtalálja.

TŰZ ESETÉN

A szálloda minden emeletén porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. Tűz esetén kérjük, hogy a szobában a bejárati ajtó belsejére kifüggesztett menekülési útvonal szerint keresse meg a legközelebbi vészkijáratot, és minél előbb hagyja el a szállodát.

ÜNNEPNAPOK

A Magyar Köztársaság hivatalos ünnepnapjai: január 1. , március 15, Nagypéntek, Húsvét, május1. , Pünkösd, augusztus 20. , október 23. , november1. , december 25. és 26.

VÉSZKIJÁRAT

A szobában elhelyezett menekülési útvonal szerint.