Üzenet küldése

Captcha kép


Mrkva Renáta

Remek volt az itt töltött idő, a part kapcsolat miatt választottuk. Külön köszönet a hihetetlenül kedves és barátságos személyzetnek!


2020. június 26. péntek
Czeglédy Gergely

Kellemes, rendezett kis szálláshely a Balaton partján, jól éreztük magunkat. Alig hittem el, de a szobában felejtett értéktárgyamat megőrizte a személyzet és még annak visszajuttatásában is segített.. Köszönöm!


2018. augusztus 29. szerda
Németh Róbertné

Többször jártunk a szállodában. Nagyon kellemes, tiszta környezettel, előzékeny, segítőkész munkatársakkal találkoztunk.A strand szuper, tágas, nem zsúfolt, infrastrukturálisan is rendben. Visszatérünk szezonon kívül, amikor is felfedezzük majd a környék látnivalóit, bor- és gasztrokínálatát. Igyekszünk átélni, hogy elhigyjük...


2018. augusztus 22. szerda
Bakonyi Berta

Nagyon kellemes meglepetés volt a szálloda. Nagy és szép strand, gyerekbarát személyzet és ételek. A szobánk tiszta volt és ízléses. Külön tetszett hogy öttől nyolcig volt vacsora és 8 után senki nem hangoskodott az erkélyünk alatt. Köszönjük szépen a kellemes napokat.


2018. július 29. vasárnap
Imre Ildikó

Egy hirtelen szállás-átszervezés kapcsán találtunk rá a Hotelre, és ez volt a legjobb, ami történhetett velünk. A szobánk tiszta volt és kényelmes. A személyzet hihetetlenül segítőkész, közvetlen és barátságos. A Hotel parkja pedig fantasztikus, igényes, gondozott. A 20 hós bébinkkel voltunk, aki a hatalmas parkban mindig talált magának elfoglaltságot: "motorozott", játszóterezett, medencézett, a Balatonban pancsizott...mi tulajdonképpen csak asszisztálunk hozzá. Nem kérdés, hogy visszatérünk!


2018. július 15. vasárnap
 
Powered by Phoca Guestbook